Johnny Depp tekent wederom voor film Tim Burton

9 Nov

Voor zijn nieuwe film Dark Shadows kan regisseur Tim Burton wederom rekenen op zijn favoriete acteur Johnny Depp. Ditmaal zullen de vrienden de gelijknamige tv-serie naar de bioscoop brengen.

Volgens The Hollywood Reporter werken Depp en Burton al drie jaar aan het Dark Shadows project. De 47-jarige acteur was in zijn jeugd volledig verslaafd aan de gotische vampieren-opera op tv, waarin de vampier Barnabas Collins op zoek gaat naar zijn verloren liefde.

De opnames voor Dark Shadows zullen in april 2011 van start gaan, waardoor Depp hoogstwaarschijnlijk geen tijd meer heeft voor projecten als Snow White and the Huntsman en Triple Frontier. Films waarbij Depp’s naam lange tijd circuleerde als mogelijke hoofdrolspeler.

Dark Shadows zal alweer de achtste film worden waarvoor Burton en Depp gaan samenwerken. De eerste was Edward Scissorhands uit 1990, en het meest recente werk was deze zomer in de bioscoop te zien in de vorm van Alice in Wonderland. Scenarioschrijver Seth Grahame-Smith is verantwoordelijk voor het script van Dark Shadows.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: