Comeback Marilyn Manson

10 Nov

Een jaar nadat de shock rocker is gedumpt door zijn platenlabel Interscope heeft Marilyn Manson een contract getekend bij het Briste indie label Cooking Vinyl.

Mansons eigen label Hell zal een gedeeld partnerschap aangaan met Cooking Vinyl dat Mansons muzikale carrière weer leven in moet blazen, nadat de zanger is gedumpt. De onafhankelijke Britse platenmaatschappij wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde distributie, marketing en promotie van Mansons muziek.

Het nieuwe album van de rocker moet in de herfst van 2011 verschijnen onder het label van Cooking Vinyl dat eerder verantwoordelijk was voor het comeback album van The Prodigy ‘ Invaders Must Die’. Mansons volgende plaat wordt in 45 landen uitgegeven en de verwachting is dat het maar liefst 500.000 over de toonbank zal gaan.

Marilyn Manson werkt op dit moment met zijn partner Twiggy Ramirez aan het nieuwe studio-album. Cooking Vinyl heeft nog niets gehoord van de muziek, maar Mansons manager Goldschmidt denkt dat de muzikant veel inspiratie haalt uit zijn breuk met Interscope. “Manson is in die bui waarin hij graag vechtend zijn comeback wil maken”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: